Koripallovalmentajalla upea taito – jokaisella pelaajalla oma käsitervehdys

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ystävät saattavat keksiä omia tervehdyksiään, jossa he tekevät sovitun kuvion käsillään samanaikaisesti. Amerikkalainen koripallovalmentaja on nyt niittänyt mainetta ja kunniaa tervehtimällä jokaista joukkueensa pelaajaa omalla yksilöllisellä tavallaan.

Unilad -Facebook-sivu on julkaissut videon, jolla nähdään mahtavaakin mahtavampi koripallojoukkueen valmentaja. Johtohahmo tervehtii pelin alussa jokaista joukkueensa pelaajaa omanlaisella liikesarjalla. Mies muistaa hämmästyttävän hyvin kaikkien omat käsimerkit.

Yksi videon katsojista kommentoi, että ei voi uskoa miehen kykyä. Hän ei omien sanojensa mukaan muista edes mitä söi aamupalaksi, mutta valmentaja osaa jokaisen pelaajan henkilökohtaisen tervehdyksen ulkomuistista ja lennosta ilman haparointia.