Kissa ja tipu ystävystyivät – ihastuttava video

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eläinmaailmasta on nähty löytyvän monenlaisia ystävyyksiä, jotka ovat muodostuneet eri eläinlajien välille. Luonnossa jopa saalis ja saalistettava ovat voineet löytää toisistaan kaverit. Nyt videolla nähdään yllättävä parivaljakko kun kissa ja pieni tipu löysivät toisensa.

Parker Lim on julkaissut Facebook-kanavallaan suloisen videon, jossa nähdään pieni tipu ja kissa, jotka ovat ystävystyneet keskenään. Videolla kissa nukkuu päiväunia ja tipu kaivautuu kissan viereen makoilemaan lämpimään.

Videolla nähdään hauskat ennen ja jälkeen -videot, joissa kaverukset nähdään linnun ollessa pikkuinen tipu ja myöhemmin suurempi kana. Jälkimmäisessä ystävykset makoilevat yhdessä jälleen, mutta tällä kerralla kana on asettunut mukavasti kissan pään päälle.