Mies, löysitkö täysillä elävän naisen? Pidä hatustasi kiinni

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Osa naisista sopii helposti perinteiseen muottiin, jossa päivärytmiä toteutetaan säntillisesti tunnin tarkkuudella ja heillä on aina liinavaatekaappi kuin viivaimella vedetty. Sitten on olemassa neitokaisia, jotka saattavat hypätä yhtäkkiä työpäivän päätteeksi junaan ja löytää itsensä illalla suosikkiartistinsa keikalta.

Intohimoisesti elämään suhtautuvat naiset eivät ole helpoimmasta päästä. He saattavat toteuttaa ideoitaa hetken mielijohteesta ja suunnata kaiken energiansa yhteen asiaan siitä innostuessaan. Toisaalta heidän kanssaan aika ei käy pitkäksi tai tylsäksi. Parisuhteessa miehen on oltava hitusen spontaani ymmärtääkseen mielitiettynsä oivalluksia.

Kumppanin tarkoituksena ei ole lyödä kapuloita täysillä elävän murunsa rattaisiin. Päinvastoin, parhaimmillaan mies voi innostaa kultansa, ja päästä yhtä suurella intensiivisyydellä mukaan hänen aivoituksiinsa. Mikäli hän pyytää sinua tuomaan kaupasta nallekarhuja ja punottua köyttä, älä kysele, vaan toteuta hänen pyyntönsä. Parasta täysillä elävän naisen kanssa lienee se, että hän antaa aina kaikkensa myös parisuhteeseessa.