Motoristi pulassa keskellä moottoritietä – sitten rekkakuski ilmestyi paikalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa moottoritiet ovat kärrypolkuja verrattuna Yhdysvaltojen valtateihin, sillä siellä moottoritiet voivat olla jopa 16-kaistaisia. Nyt eräs motoristi on joutunut vakaviin ongelmiin moottoripyöränsä pysähdyttyä yllättäen keskelle Chicagosta Indianaan johtavaa moottoritietä.

Tilanne olisi voinut päättyä huonosti, mutta paikalle sattui ajamaan neuvokas rekkakuski Johnny Be Good, joka huomasi motoristin ongelman. Viipymättä rekkakuski pysäytti ajoneuvonsa keskelle tietä antamaan motoristille suojaa.

Lopulta tilanteen pitkittyessä rekkakuski ilmaisi antavansa motoristille suojaa, jotta tämä voisi päästä tien sivuun. Tilanne tallentui rekan kameraan ja päätyi lopulta verkkoon kaiken kansan ihasteltavaksi.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat