Näin matkustat taaperon kanssa – isän hauskat neuvot

Matkailu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pienen lapsen isä Jordan Watson on oppinut paljon uusia asioita tullessaan isäksi. Watson jakaa oppejaan humoristisilla ohjeillaan How to DAD -nimisellä sivustollaan, jonne mies julkaisee huvittavia kuvia ja videoita erilaisista tilanteista lapsen kanssa.

Aiemmin Watson julkaisi videon, jossa hän esitteli erilaisia tapoja, joilla vauvaa pystyy kantamaan. Nyt vauva on kasvanut nopeasti vanhempien näkökentästä pois vipeltäväksi taaperoksi, jonka avulla isä näyttää tällä kerralla muille miehille miten he voivat matkustaa pienen lapsen kanssa.

Watson näyttää tuttuun hauskaan tyyliinsä erilaisia vaihtoehtoja siihen miten taaperon kanssa pystyy liikkumaan. Hän kantaa tyttöä, antaa lapsen kävellä itse, lahjoittaa taaperon tuntemattomalle vahdittavaksi ja ohjaa tyttöä radiopuhelimen avulla. Hauskan videon päätteeksi Watson vakuuttaa, että yhtäkään vauvaa ei satutettu videota kuvatessa, ja heittää taaperon kanssa ylävitoset.