Calvin Harris avautui Swift-erostaan – vastasi fanien Instagram-kommentteihin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Calvin Harris elää nykyään sinkkumiehenä erottuaan poptähti Taylor Swiftin kanssa. Harris yllätti faninsa muutama päivä sitten tekemällä mitä kukaan muu Swiftin entinen poikaystävä ei ole Elle-lehden mukaan tehnyt, ja vastasi kysymyksiin kohutusta erosta.

Harris vastaili 23. kesäkuuta myöhään illalla Instagramissa fanien kysymyksiin hänen ja Taylor Swiftin eroa koskien. Harris paljasti, että eron suhteen Swift kontrolloi kaikkea mediaa ja koko tilannetta, mikä oli suurin syy siihen, että Harris tiennyt ollenkaan missä mennään.

Harris kommentoi, että hän ei ole naisen uudesta suhteesta mustasukkainen vaan tuntee olonsa yksinkertaisesti vapaaksi. DJ-tähti muistutti ihmisiä siitä, että hän on vain ihminen ja lopetti Swiftin Instagramin seuraamisen siksi, että välitti aluksi liikaa, minkä jälkeen ei välittänyt enää laisinkaan naisen uusista kuvioista.

Eräs fani kommentoi Taylor Swiftin jättäneen Harrisin toisen miehen vuoksi, minkä tähden Harrisilla olisi kaikki oikeus ollakin hieman loukkaantunut Swiftille. Tähän kommenttiin Harris vastasi: ”You’re the only smart one at this point”, ja vihjasi Swiftin rakastuneen Hiddlestoniin jo heidän suhteensa aikana.

I'm here for his random q&a… He is amazing

Kuva, jonka Calvin Harris (@calvinharrisnews) julkaisi

Just a few answer #calvinharris

Kuva, jonka Calvin Harris (@calvinharrisnews) julkaisi