Tällä bikinivartalolla 22-vuotias kiinnitettiin Victoria’s Secretin malliksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman kärkisijoille nousee vuosittain vain muutamia uusia nimiä, ja eräs tuoreimmista on amerikkalainen Devon Windsor. 14-vuotiaasta saakka mallintöitä tehnyt kaunotar kiinnitettiin taannoin Victoria’s Secretin arvostettuun mallikatraaseen.

Parhaillaan Devon Windsor lomailee Miami Beachilla yhdessä ystäviensä kanssa. Eilen paparazzi sattui ikuistamaan kuinka bikinikaunotar esitteli upeaa vartaloaan turkooseihin bikineihin sonuustautuneena.

22-vuotias Devon Windsor löydettiin malliuralle 14-vuotiaana, kun muotikuvaaja Suzy Gorman tapasi hänet. Teinityttö muutti pian Missourista Los Angelesiin, jossa hänen uransa sai varsinaisen startin Oyster-lehden sivuilta. Nykyisin Gorman asuu New Yorkissa. Läpimurron mallimaailman kuumimpaan kärkeen hän teki kuitenkin vasta vuonna 2013 päästyään Pradan malliksi.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash