Kylie Jenner ja Tyga palasivat yhteen – saapuvat yhdessä Suomeen?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Nuorin Kardashianien klaanilainen, 18-vuotias Kylie Jenner sanoi toukokuussa, että tällä kertaa ero hänen pitkäaikaisesta poikaystävästään Tygasta olisi lopullinen. Eipä ollutkaan. Pari on ikuistettu yhdessä viime viikonloppuna.

On-off -suhteessa jo toista vuotta venkoilevat räppäri Tyga ja Kylie Kardashian ovat tehneet näyttävän paluun yhteen. Heidät nähtiin viettävän aikaa viikonloppuna muun muassa West Hollywoodissa 1OAK-yökerhossa. Kaksikko poistui paikalta Kylien valkoisella Ferrarilla, TMZ uutisoi.

Tyga on Kylien isoveljen Robin kihlatun Blac Chynan ex-aviomies. Sekavaa suhdesoppaa on pidetty syynä nuoren parin eroon. Tyga saapuu heinäkuussa Suomeen Summer Up -festivaaleille. Aika näyttää seuraako Kylie poikaystävänsä mukana Suomeen.