Kylie Jenner ja Tyga palasivat yhteen – saapuvat yhdessä Suomeen?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Nuorin Kardashianien klaanilainen, 18-vuotias Kylie Jenner sanoi toukokuussa, että tällä kertaa ero hänen pitkäaikaisesta poikaystävästään Tygasta olisi lopullinen. Eipä ollutkaan. Pari on ikuistettu yhdessä viime viikonloppuna.

On-off -suhteessa jo toista vuotta venkoilevat räppäri Tyga ja Kylie Kardashian ovat tehneet näyttävän paluun yhteen. Heidät nähtiin viettävän aikaa viikonloppuna muun muassa West Hollywoodissa 1OAK-yökerhossa. Kaksikko poistui paikalta Kylien valkoisella Ferrarilla, TMZ uutisoi.

Tyga on Kylien isoveljen Robin kihlatun Blac Chynan ex-aviomies. Sekavaa suhdesoppaa on pidetty syynä nuoren parin eroon. Tyga saapuu heinäkuussa Suomeen Summer Up -festivaaleille. Aika näyttää seuraako Kylie poikaystävänsä mukana Suomeen.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat