Naiskoomikko ja Voguen päätoimittaja vaihtoivat ammatteja päiväksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Erilaiset ammatit voivat välillä näyttää ulkopuolisen silmiin helpommilta kuin mitä ne todellisuudessa ovatkaan. Stand-up -koomikon työ voi vaikuttaa pelkältä vitsien kertomiselta, ja muotilehden päätoimittajan työ pelkältä oman mielipiteen jakamiselta ja kahvin juomiselta. Todellisuus voi kuitenkin hieman poiketa kuvitellusta.

Muotialan rautaisena ammattilaisena tunnettu Voguen päätoimittaja Anna Wintour pääsi vaihtamaan yhden päivän ajaksi ammatteja hauskana naiskoomikkona ja käsikirjoittajana tunnetun Amy Schumerin kanssa.

Schumerilla ja Wintourilla kummallakin taisi aluksi olla hieman erilainen kuva siitä millainen heidän päivänsä tulisi olemaan. Voguen julkaisemalla hauskalla videolla nähdään miten vakavana tunnettu Wintour pärjäisi koomikkona, ja miten Schumer hoitaisi puolestaan päätoimittajan työn.