Rachel McCord upeassa rantakuosissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta 90210-nuorisosarjasta muutama vuosi sitten tunnetuksi tullut televisiokaunotar AnnaLynne McCord on tähdittänyt urallaan monia televisiosarjoja ja elokuvia sekä poseerannut runsaasti viihdelehtien sivuilla. Nyt tuloaan parrasvaloihin tekee hänen pikkusiskonsa Rachel McCord.

Bikinimallin pikkusisko haastaa sisarensa, sillä realitysarjaa jo aiemmin tähdittänyt Rachel on nyt kuvattu suihkuttelemassa rannalla bikineissä. Hänet ikuistettiin paparazzikuviin Kalifornian Marina Del Reyssä, jossa hän harrasti myös SUP-lautailua.

Aika näyttää tuleeko Rachelista isosiskonsa veroinen näyttelijäkaunotar, mutta näiden kuvien perusteella hän ainakin pitää kovasti kameroista.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash