50 Cent kiroili esiintymislavalla – poliisi pidätti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Räppäri 50 Cent, oikealta nimeltään Curtis Jackson, on ollut elämänsä ja musiikkiuransa aikana lukuisia kertoja tekemisisissä lain kanssa. Nyt mies on kuitenkin joutunut pidätetyksi erittäin yllättävästä syystä.

50 Cent esiintyi sunnuntaina 26. kesäkuuta Karibialla sijaitsevalla Saint Kittsin saarella järjestetyssä St. Kitts Music Festival -tapahtumassa. Esityksensä jälkeen tähti pidätettiin kirosanojen käytöstä esiintymisensä aikana. Saint Kittsin laki kieltää kiroilun julkisilla paikoilla.

Pidättämiseen johti Buzzfeed-sivuston mukaan ilmeisesti 50 Centin P.I.M.P. -kappaleessaan käyttämä motherfucker-sana. Räppärin lisäksi myös hänen seuruueensa kuulunut Bajar Walter pidätettiin. Miehet pääsivät vapaaksi 5.000 Itä-Karibian dollarin, eli noin 1.700 euron takuita vastaan.

50 Cent ei ole ainoa artisti, joka on joutunut tekemisiin Saint Kittsin viranomaisten kanssa kiroiltuaan esiintymislavalla. Vuonna 2003 St. Kitts Music Festival -tapahtumassa esiintynyt räppäri DMX pidätettiin samasta syystä keikkansa jälkeen.