Älä tyydy tavalliseen puutarhatonttuun – tältä äijäversiot näyttävät!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Puutarhoissa seisoskelevat tontut ovat perinteisesti punaposkisia ja pullukoita ukkoja, joilla on päällään hiippalakit ja siistit vaatteet. Nyt vapaa-ajallaan puutarhatonttuja muokkaava taiteilija on noussut suosioon teoksillaan. Hän tekee puutarhatontuista rouheampia versioita.

Ian Griffiths -nimisen taiteilijan valikoimassa on muun muassa Lemmy Kilmisterin, Batmanin ja Kellopeliappelsiinin innoittamia puutarhatonttuja. Hän on luonut muusikoiden ja supersankarihahmojen näköisversioita myyntiin Etsy-verkkokauppaan. Mies loihtii tonttuversioita vapaa-ajallaan kokopäivätyön ja lapsenhoidon ohella.

Kyseessä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta, kun markkinoille on tullut erikoisempia puutarhatonttuja. Olemme kertoneet puutarhatonttujen zombie-versioista, jotka näyttävät ryömivän ylös maan sisältä. Griffithsin rokkitontut maksavat 40–80 dollaria.