Ariel Winter rohkeassa veneilykuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Moderni perhe -hittisarjan tähti Ariel Winter joutui taannoin erikoiseen tilanteeseen äitinsä takia, kun äiti Chrisoula Workman yritti myydä tähden Shanelle-siskon alastonkuvia. Ariel on saanut jalansijaa Hollywoodissa, ja kaiken lisäksi ilman itseaiheutettuja kohuotsikoita.

Nyt 18-vuotias Ariel Winter on julkaissut Instagramissa valokuvan itsestään veneilemässä. Kuvassa hän seisoo selin kameraan, joten tarkoituksena onkin ilmeisesti ollut esitellä hänen muodokasta takamustaan. Kuvan perusteella Kim Kardashian on saamassa Arielista nuoren haastajan.

Ariel Winterin äiti Chrisoula ”Crystal” Workman on käynyt Arielin huoltajuudesta kiistaa toisen tyttärensä, 34-vuotiaan siskon Shanellen kanssa. Äidin väitetään olleen väkivaltainen kasvattaja. Väliaikainen huoltajuus meni oikeudessa Shanellelle, ja pettynyt äiti halusi kostaa ronskisti vanhemmalle tyttärelleen tarjoamalla tämän alastonkuvia lehdille. Sekasotku ei ole kuitenkaan vaikuttanut juurikaan Arielin menestykseen Hollywoodissa.

2 million!!! Wow! I can't believe it…love you guys so much ❤️ #thankyou #love

Kuva, jonka Ariel Winter (@arielwinter) julkaisi

Couldn't be more grateful to @shanelle_gray & @davidbarrygray for throwing me the most amazing graduation party ever last night…the amount of love and support they've shown me for the past four years has been life changing. My sister is my absolute best friend and my everything…❤️ Thank you so much. I couldn't be luckier or more grateful. I was in awe last night and I still am that you guys love me that much to do all of that for me…I never would be where I am today without you two…you guys saved me and taught me to be the person I am today. Dad…I love you!!! Thank you for always being there to support and love me as well and always put a smile on my face no matter what :). I'm so grateful for the bond we now share. Alenah the song you put together with Shanelle and recorded for me was one of the most special gifts I've ever received. I'm still tearing up thinking about it. Thank you for that and for your beautiful, special performance. Also a big thank you so much to Geraldine for putting it all together and to @contemporarycatering @robpauerful for the most amazing food! A special thank you as well to Sharon who is probably the biggest reason I was able to get through high school and accepted into college…you pushed me to always do my best and encouraged me…not to mention you were always there for my 1am freak outs about late projects :) Anddddd thank you SO MUCH to all of my amazing family members and friends that flew in to celebrate with us- you guys are the absolute best. Thank you also to the ones who didn't have to fly in…so much love was felt all around last night. Thank you thank you thank you!!!!!! Class of 2016…❤️ #uclabound

Kuva, jonka Ariel Winter (@arielwinter) julkaisi