Bella Thorne paljastavassa asussa kaupungilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinitähti Bella Thorne on tullut tunnetuksi näyttelijänä, laulajana ja mallina. Nuoresta iästään huolimatta hän on ehtinyt esiintyä jo yli 20 elokuvassa ja televisiosarjassa. Parhaiten hänet tunnetaan Disneyn Shake It Up -sarjasta. Viime aikoina Bella on muuttanut imagoaan aiempaa rajummaksi.

Eilen Bella Thorne ikuistettiin, kun hän oli suunnannut shoppailemaan Los Angelesissa melkoi niukassa varustuksessa. Hän oli nimittäin jättänyt paidan kokonaan pukematta ja käyskenteli kaupungilla rintaliivisillään.

18-vuotias Bella Thorne nousi taannoin otsikoihin julkaisemalla yhteiskuvia Pamela Andersonin pojan Brandonin kanssa. Thorne julkaisee itsestään runsaasti kuvia myös sosiaalisessa mediassa, ja kuvien perusteella hän on syystäkin ylpeä supermallin mitoissa olevasta vartalostaan.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash