Calvin Harris pitää Swiftin uutta suhdetta naurettavana

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

DJ-tähti Calvin Harris ja popkaunotar Taylor Swift erosivat hetki sitten. Suoraan eron jälkeen miestä vaihtanut Taylor Swift oli Harrisin mukaan ihastunut Tom Hiddlestoniin jo heidän seurustelunsa aikana, minkä vuoksi miesten vaihtaminen kävikin nopeasti. Harris vakuutti aiemmin, että hän ei ole mustasukkainen, mutta hänen kommenttinsa kertovat välillä toista tarinaa.

Calvin Harris ei TMZ-uutisten mukaan pitänyt siitä, että Taylor Swift oli jo nyt muutaman viikon seurustelun jälkeen käynyt tapaamassa Hiddlestonin äitiä. Harrisin mukaan Swift ei koskaan tullut tapaamaan hänen vanhempiaan koko heidän 15 kuukautta kestäneen suhteensa aikana.

Harris piti vanhempien tapaamista naurettavana ja oli ihmetellyt sitä, minkä vuoksi Swift suostui tapaamaan miehen äidin jo lyhyen seurustelun jälkeen. Swift ei halunnut tavata Harrisin vanhempia pitkänkään ajan jälkeen. Calvin Harris kuitenkin pitää tilannetta enemmän koomisena kuin harmittavana ja on sitä mieltä, että hän itse väisti luodin suhteen päätyttyä.