Järkyttävä video suomalaiselta maantieltä – kuorma-auto oli jyrätä pyöräilijän!

Autot Viihdeuutiset · Stara.fi

Nopeasti yleistyneet kypärä- ja kojelautakamerat ovat tuoneet myös Suomen teiltä kaiken kansan ihmeteltäväksi useita järkyttäviä videoita. Niistä tuoreimmassa kuorma-auto ajaa niin läheltä pyöräilijää, että hengenlähtö oli kirjaimellisesti hiuskarvan varassa.

Videolta selviää, että pyöräilijä onnistui väistämään kuorma-auton törmäyksen viime hetkellä, sillä hän ehti väistää pientareelle. Ilman nopeita refleksejä törmäys olisi ollut väistämätön. Punaisen kuorma-auton tunnistamisessa helpottaa sen perässä oleva mainosteksti: ”Multaa, mursketta ja muuta mukavaa MIKKOLA kuljettaa”.

YouTube
YouTube

Poikkeukselliseksi videon tekee tällä kertaa se, että kuvaajaa ei tiedetä, kuten ei myöskään kuvauspaikkaa ja ajankohtaa. Poliisi on kiinnostunut tapauksesta, ja viranomaiset ovatkin nyt pyytäneet videon kuvannutta henkilöä ilmoittautumaan tapauksen jatkotutkimuksia varten. Kuorma-auton kuljettajalle on kiinni jäädessään tulossa mahdollisesti rikosoikeudellisia seuraamuksia, jos hänen katsotaan rikkoneen lakia.

PÄIVITYS: Iltalehden tietojen mukaan videon kuvasi Pirkkalassa triathlonia harrastava Petri Litmanen.