Khloe Kardashian ei osallistu veljensä häihin – riita repii perhettä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kardashianien perhe sai kuulla Rob-veljen kihlautumisesta median kautta. Mies aikoo viedä raskaana olevan kohumallityttöystävä Blac Chynan vihille. 32-vuotias Khloe Kardashian on pöyristynyt salakosinnasta ja uhkaa, ettei osallistu hääjuhlaan.

– Miksi Rob kosi naistaan hänen perheensä edessä, mutta jätti kertomatta meille asiasta? Tuntuu, että Rob yrittää tietoisesti vetää meitä erilleen, Khloe täräytti viimeisimmässä Rikkaat Kardashianit -jaksossa.

Hän myös sanoi tietävänsä, että Rob tulee ryömien takaisin heidän luokseen kun asiat eivät sujukaan odotetunlaisesti.

Vihainen sisko ei kuitenkaan edustanut sanomisillaan koko perhettä. Kourtney yritti rauhoitella Khloen kiukkua toteamalla, että heidän perheessään on menty ennenkin naimisiin mitättömistä syistä, joten heidän on vain yritettävä hyväksyä tosiasiat mukisematta.