Samaan aikaan Venäjällä: Nainen ulkoilutti pakastebroileria hihnassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Venäjän Vladivostokissa on kuvattu erikoinen näky. Kadulla oli eriparikenkiin pukeutunut punaliivinen nainen, joka näytti olleen lenkillä poikkeuksellisen lemmikkieläimensä kanssa. Hihnan päässä kulkenut otus ei ollut elävä.

Videolla nähdään, kuinka nainen seisoo bussipysäkillä pitäen hihnassaan pakastebroileria. Ruoaksi tarkoitettu kana ei näytä herättävän kummastusta ohikulkijoissa, vaikka nainen vetää sitä perässään kuin mitä tahansa lemmikkieläintä. Osa varmasti ajattelee videon olevan tekaistu tai naisen kärsivän mielenterveysongelmista.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun uutisoimme erikoisista lemmikkieläimistä. Kerroimme taannoin kiinalaisista nuorista, jotka ulkoiluttavat kaaleja kaduilla hihnojen päässä ja perässään vetäen. Kaaleja perässään vetäneet nuoret kertoivat, että vihanneksissa miellyttävät niiden helppous, koska kasvit eivät hauku tai vaadi erityishoitoa. Kaalin voi heittää lenkin jälkeen roskiin.