Nettipilailija Rémi Gaillard raivostutti rannalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maailmankuulu ranskalainen Youtube-keppostelija Rémi Gaillard on pilaillut jo vuosia ihmisten kustannuksella. Viimeksi otsikoihin nousi miehen tekemä pila, jossa hän kiteytti merieläinten kaltoinkohtelun vangitsemalla verkolla kadulla kulkevia ihmisiä. Nyt Gaillard teki kepposia rannalla ja satamassa pukeutuneena merirosvoksi.

Gaillard aiheutti aluksi pahennusta satamassa, jossa hän yllytti ihmisiä miekkailemaan kanssaan. Merirosvon elkein hän myös esitti, että hänen oma veneensä on uppoamaisillaan. Kun apua saapui paikalle, hän varasti auttamaan tulleen henkilön veneen ja huristeli sillä tiehensä.

Gaillard kaivoi rannalta kahden naisen kanssa aarteen, ja hermostutti baarin omistajan juodessaan tiskin takana suoraan hanasta. Pilailija sai myös erään auringon palvojan vihat niskoilleen heittäessään kuravettä miehen päälle.