Räppäri Uniikki ja fitness-tähti Eevi Teittinen erosivat

Viihdeuutiset · Stara.fi

22. elokuuta Tampereella Blockfestin esiintymislavalla kihlautunut suomalainen julkkispari, räppäri Uniikki ja fitness-tähti Eevi Teittinen ovat eronneet. Uniikki kertoi asiasta Facebookissa avoimessa päivityksessään. Kihlaus päättyi räppärin mukaan yhteisymmärryksessä.

Kuva: Santeri Saarinen, Stara
Kuva: Santeri Saarinen, Stara
Kuva: Santeri Saarinen, Stara
Kuva: Santeri Saarinen, Stara
Uniikin ja Eevi Teittisen kihlasormukset
Uniikin ja Eevi Teittisen kihlasormukset

– Ollaan päädytty Eevin kanssa pitkän pohdinnan jälkeen siihen ettei enää jatketa yhdessä. Tämän kesän aikana päädyimme siihen, että ollaan molemmat onnellisempia erikseen. Jotenkin ollaan kasvettu erilleen ja halutaan elämältä eri asioita. Olo on tyhjä mutta samalla helpottunut, Uniikki kirjoitti.

– Välitämme toistemme hyvinvoinnista ja toivomme että tämän ratkaisun myötä molemmat pystyvät elämään omaa elämäänsä kuten sitä kuuluukin elää, täysiä! Me pysytään Eevin kanssa edelleen ystävinä ja mä en toivo hänelle mitään muuta kuin kaikkea hyvää ja onnea tässä elämässä. Its all love

Blockfesteillä Uniikki kertoi Staralle valmistelleensa kosintaa kuukausien ajan ja tehneensä kaikkensa pitääkseen suunnitelman salassa kaikilta. Katso ohesta Uniikin haastattelu, joka on tehty heti poikkeuksellisen näyttävän kosinnan jälkeen.