Äiti sylki siementen kuoria etupenkiltä – takapenkiltä löytyi yllätys

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Auton etupenkeillä istuessa tulee olla varovainen sen kanssa mitä ikkunoista sylkee ulos. Monet ulos heitetyt asiat voivat imeytyä autoon takaisin takaovien ikkunoista ja sotkea takapenkit. Tämän eräs äiti oppi kantapään kautta sylkiessään siemenien kuoria ikkunasta ulos.

Mia Simper -niminen perheenäiti oli autoa ajaessaan syönyt auringonkukansiemeniä. Simper oli aina sylkenyt siementen kuoret pois suustaan oven avonaisesta ikkunasta. Perillä hän kuitenkin huomasi, että kuoret eivät olleetkaan löytäneet tietään ulos.

Perheenäitiä oli odottanut perillä hauska näky, kun hän oli pysähtynyt. Takapenkillä nukkuvan tyttären hiuksissa, kasvoissa ja kaulassa komeili jokainen kuori, jonka äiti oli luullut sylkeneensä ulos autosta. Siemenet olivat löytäneet tiensä avonaisista ikkunoista takaisin auton sisälle ja liimautuneet suoraan nukkuvan tytön hiuksiin ja ihoon kiinni.