Älä heitä legginsejä roskiin – tee niistä trenditoppi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monia vanhoja vaatteita pystyy uudistamaan leikkaamalla ja ompelemalla niistä uusia vaatekappaleita. Tämän hetken suosituin trendi naisten yläosien suhteen ovat lyhyet crop topit, jotka ovat kuin tiukkoja pitkä- tai lyhythihaisia napapaitoja.

Cosmopolitanin julkaisemalla videolla nähdään miten helposti crop top syntyy vanhoista vaatteista. Vanhoista leggingseistä saa nopeasti pitkähihaisen topin leikkaamalla alaosasta haarakappaleen pois videolla näytetyn esimerkin mukaan vain yhdellä leikkauksella.

Vanhasta kauluspaidasta saa myös helposti crop topin leikkaamalla paidasta hihat ja lyhentämällä paitaa. Paitaan kannattaa kuitenkin jättää eteen hieman pidemmälti kangasta, että edessä olevat kangassuikaleet pystyy solmimaan.