Alyssa Julya Smith on uusi bikinihottis – rantakuvat kiteyttävät miksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman kuumimpiin tulokkaisiin kesällä 2016 lukeutuu amerikkalainen Alyssa Julya Smith, joka on noussut nopeasti paparazzien lemmikiksi. 13 vuoden ajan malliuraa tehnyt kaunotar omistaa nykyisin osittain Lezard Swim -bikinimerkin.

Nyt Alyssa on poseerannut paparazzeille rannalla oman bikinimerkkinsä tuotteisiin pukeutuneena. Näyttävä mallikaunotar onkin loistava brändilähettiläs tyylikkäille bikineille.

29-vuotias Alyssa Julya Smith on amerikkalainen Kalifornian Newport Beachilta kotoisin oleva mallikaunotar, joka on tehnyt ammatikseen malliuraa jo 16-vuotiaasta saakka. Varsinaisen läpimurtonsa hän teki kuitenkin vasta vuonna 2016, kun hän ryhtyi osin omistamansa Lezard Swim -bikinimerkin mainoskasvoksi. Vuonna 2009 Alyssa nähtiin myös näyttelijänä, kun hän esitti itseään Lomaterapiaa-elokuvassa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash