Facebook osti 6-vuotiaaan viraalivideon – poika tienasi 2 000 dollaria

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kicha-lempinimellä tunnettu kuusivuotias poika Nihal Raj ei ole mikään aivan tavallinen pikkupoika. Intialainen Kicha on myös kokki, joka pitää YouTubessa omaa kanavaa, jonne hän julkaisee kokkivideoita ja reseptejä. Nyt eräästä pojan tekemästä videosta tuli niin suosittu, että Facebook päätti maksaa siitä Kichalle.

Kicha julkaisi Mickey Mouse Mango Ice Cream -jäätelön reseptin kanavaansa seuraaville videolla, jonka Facebook lopulta osti pojalta 2.000 dollarilla. Kuusivuotias poika ei kuitenkaan ole antanut sopimuksen ja sen tuomien muiden yhteistyötarjousten hämmentää pojan alkuperäistä kiinnostusta, mikä on ollut kokkausvideoiden tekeminen.

Kichan perheessä kaikki rakastavat ruokaa ja tekevät sitä yhdessä. Poika itse aloitti ruoanlaiton Mashable-sivuston mukaan jo kaksi vuotta sitten hänen ollessa vasta neljävuotias. Kicha saa alkuperäiset reseptit ja ideat monesti äidiltään, minkä jälkeen poika tulkitsee reseptit omalla tavallaan ja tekee ne uudelleen.