Humalainen löysi puhelimen – kuvasi omistajalle motivoivan viestin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalisessa mediassa on levinnyt muutamia hauskoja tapauksia, joissa tuntemattomat ovat löytäneet puhelimen pienessä humalatilassa ja päättäneet kuvata itsestään puhelimen omistajalle muistoja videoiden muodossa.

Nyt eräs hävinneen puhelimen löytänyt oli kuvannut puhelimella itsestään videon, joka varmasti motivoi oikeaa omistajaa.

Rob-niminen humalainen nuori mies oli kuvannut itsestään videon, jossa hän antaa puhelimen omistajalle inspiroivan puheen. Rob kertoo heti alkuun, että hän ei tiedä kuka puhelimen omistaa, mutta omistaja on kaunis ja pystyy mihin tahansa hän päättääkin ryhtyä.

Humalaisesta miehestä kuoriutuu silmänräpäyksessä oikea motivaatiopuhuja, kun hän kertoo kameralle omistajan pystyvän saavuttaa kaikki unelmansa ja menestyvän kaikessa mitä hän tekee. Lopuksi hän vielä siunaa omistajan, itsensä ja koko Amerikan.