Sporttikaunotar rankattiin seksikkäämmäksi kuin Kiira Korpi – tältä näyttää nykyisin!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seksiskandaalissa vuonna 2009 ryvettynyt golf-tähti Tiger Woods löysi sittemmin rinnalleen toisen kaunottaren, urheilutähti Lindsey Vonnin. Maailman seksikkäimpien urheilutähtien kärkipäähän rankattu Vonn peittosi kaksi vuotta sitten listalla jopa suomalaisen Kiira Korven.

Viime aikoina hiljaiseloa viihdelehtien sivuilta viettänyt Lindsey Vonn kuvattiin eilen illalla Los Angelesissa, kun hän oli saapumassa Craig’s-ravintolaan. Vonnilla oli yllään valtavalla kaula-aukolla varustettu harmaa paita, joka varmasti kiinnitti ravintolan miesasiakkaiden huomion. Jokainen voi kuvien perusteella päätellä peittoaisiko Lindsey enää nykypäivänä Kiira Korven.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat