Mies meni naimisiin älypuhelimensa kanssa: ”Meillä on syvä tunneside”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Älypuhelimista on tullut useiden ihmisten tapauksessa elintärkeä osa arkea, ja monille ne ovat kumppaniakin rakkaampia. Virginian yliopiston taannoisen kyselyn mukaan 10 prosenttia vastanneista paljasti katselevansa puhelinta jopa seksin aikana.

Ihmisten älylaitteisiin liittyvän pakkomielteen vuoksi ei olekaan varsinaisesti yllättävää, että Yhdysvalloissa eräs mies on mennyt puhelimensa kanssa naimisiin. Aaron Chervenak -niminen mies vihittiin älypuhelimensa kanssa Las Vegasin The Little Vegas Chapel -kappelissa 20. toukokuuta.

Kappelin omistaja Michael Kelly oli ensin hämmästynyt Chervenakin pyynnöstä. Hän kuitenkin myöntyi nopeasti vihkimään miehen ja älypuhelimen ikuiseen liittoon. Kellyn mukaan Chervenak halusi lähettää tempauksellaan viestin yhteiskunnalle.

– Ihmiset ovat jatkuvasti yhteydessä puhelimiensa kanssa ja elävät niiden kanssa päivittäin. Puhelimet pysyvät mukana 24 tuntia päivässä. Ihmiset nukkuvat kännyköiden kanssa ja heräävät niiden kanssa, Michael Kelly kuvailee KTNV-uutisille.