Gene Simmonsin muodokas tytär rohkeissa alusvaatekuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

KISS-yhtyeen tähti Gene Simmonsin ja entisen Playboy-malli Shannon Tweedin tytär Sophie Tweed-Simmons on päätynyt jo useita kertoja paparazzikuviin, mutta nyt muodokas kaunotar on aloittanut virallisesti malliuran. Julkkisperheen tytär nähdään nyt estottomana melko rohkeissa alusvaatekuvissa.

Sophie Tweed-Simmons on saanut kiinnityksen toimia Adore Me -alusvaatemerkin mainoskasvona. Hän poseeraa tulevan kauden paljastavissa alusasuissa merkin tuoreissa mainoskuvissa.

Sophie Tweed-Simmons on amerikkalainen realitytähti, joka on KISS-basisti Gene Simmonsin ja entisen Playboy-malli Shannon Tweedin tytär. Laulajana uraa aloitteleva Sophie on nähty perheen elämästä kertovan oman realitysarjan lisäksi myös X Factor -laulukilpailussa, jonka koelauluista hän pääsi jatkoon Adelen Make You Feel My Love -kappaleella.

KISS-yhtyeen tunnetuin jäsen Gene Simmons meni taannoin naimisiin pitkäaikaisen tyttöystävänsä kanssa. Pariskunta oli sitä ennen seurustellut jo 28 vuoden ajan ja heillä on kaksi yhteistä lasta.

Adore Me
Adore Me
Adore Me
Adore Me
Adore Me
Adore Me
Adore Me
Adore Me