Älä aja autopesulaan kattoikkuna auki – nainen oppi kantapään kautta

Autot Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Autopesulaan ajaessa yksi tärkeimmistä muistettavista asioista on sulkea kaikki ovet ja ikkunat niin, että niistä ei pääse pesun aikana vesi auton sisälle. Eräs perheenäiti hoiti ikkunoiden sulkemisen puolivillaisesti ja joutui heti kärsimään huolimattomuudestaan.

YouTube-videolla nähdään hupaisa tilanne kun äiti ajaa kahden lapsensa kanssa autopesulaan. Äiti odottelee lasten kanssa autossa pesun alkamista, ja kommentoi pesun aikana lähestyvän pyöreän harjan olevan kuin iso merihirviö. Pian äiti tunsikin jo merihirviön nahoissaan kun vesi alkoi valoumaan katosta naisen päälle.

Nainen ei ollut sulkenut auton kattoikkunaa kunnolla, minkä vuoksi ikkunan ja katon väliin oli jäänyt pieni rako. Vesi alkoi pesun aikana tulvimaan raosta pesuaineen kera äidin ja tyttären päälle eikä äiti saanut ikkunaa enää kesken pesun kiinni.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.