Alina Välimäki sukuelinten koosta: ”Kuin heiluttaisi patonkia messuhallissa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisille muun muassa television Bimbo Oy -realitysarjasta tutuksi tullut Alina Välimäki kirjoittaa Blogbookin tuoreimmassa blogikirjoituksessaan miesten sukuelinten koosta ja sen vaikutuksesta seksiin.

Vanha sanonta ”Ei se koko, vaan miten sitä käyttää” puolustelee pieniä sukuelimiä viitaten, että käyttötaidot ovat kokoa tärkeämmät. Realityjulkkis on kokemustensa perusteella kuitenkin toista mieltä.

– Itse olen aina ollut vahvasti sitä mieltä, että koolla todellakin on väliä. Ajattelen eri mieltä olevien olevan joko pienimunaisia miehiä tai naisia, jotka eivät vain ole kokeneet parempaa (isompaa). Vertaamatta omaa tuusulaani messuhalliin, seksi mikropeniksen kanssa on kuin heiluttaisi patonkia messuhallissa, Välimäki kirjoittaa.

Alina Välimäki paljastaa jopa lopettaneensa suhteensa miehen liian pienen sukuelimen takia. Silti myös keskivertoa heikommin varustellut miehet saavat häneltä kiitosta.

– Pienimunaisissa miehissä onkin se hyvä puoli, että he tiedostavat että heidän täytyy nähdä vaivaa naisen tyydyttämiseen myös muin tavoin. Yleensä pikkukikkelit ovatkin näppäriä käsistään sekä suustaan.

Lue koko blogikirjoitus tästä.