Ilouutisia faneille: Calvin Harris haluaa rakastua tavikseen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

DJ-tähti Calvin Harris erosi äskettäin poppari Taylor Swiftistä. Hän on aikoinaan seurustellut myös Rita Oran kanssa. Nyt skottilainen komistus on vakuuttunut siitä, ettei halua enää koskaan tunnettua naista rinnalleen. Toisin sanoen faneille saattaa koittaa elämänsä tilaisuus.

32-vuotias konemusiikin tuottaja on sanonut, että julkkisnaiset ovat narsistisia. Hän haluaa rinnalleen tavallisen tytön, jolla on jalat maassa. Miehen lähipiiristä kuiskitaan, että DJ on saanut tarpeekseen parrasvaloissa paistattelevista pimuista.

Calvin Harris, oikealta nimeltään Adam Richard Wiles, on menestystä maailmanlaajuisesti niittänyt elektronisen musiikin tuottaja sekä laulaja-lauluntekijä. Hänen tunnetuimpia kappaleitaan ovat Summer, This Is What You Came For ja How Deep Is Your Love. Miehen tuotantoa on kuunneltu pelkästään Spotifyssa satoja miljoonia kertoja.