Eva Longoria saa tähden Walk Of Famelle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Täydelliset naiset -televisiosarjasta maineeseen singahtanut näyttelijä Eva Longoria tulee saamaan oman tähtensä Hollywoodin Walk Of Famelle. Nainen muistaa, kun hän muutti 20 vuotta sitten Enkelten kaupunkiin ja päätti, että jonakin päivänä myös hänen nimensä koristaa punaista ja ikonista kadun tähteä.

Teksasissa syntynyt Eva Longoria on 41-vuotias malli ja näyttelijä. Hän on esiintynyt useiden brändien mainoskasvona sekä Tunteita ja tuoksuja -televisiosarjassa. Hän astui avioliittoon liikemies Jose Antonio Bastonin kanssa tämän vuoden toukokuussa.

Hollywoodissa sijaitseva Walk of Fame on kaiketi Los Angelesin tunnetuin katu. Se halkoo oikeastaan koko Hollywoodin ytimen ja tähtiä pitkin kävellessä saa helposti vierähtämään kokonaisen päivän. Kadulla on yhteensä 2.500 tähteä.