Ihmiskatapultti ampui BASE-hyppääjän taivaalle – 0-200 km/h yhdessä sekunnissa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

BASE-hyppääjillä on tavoitteena kerätä mahdollisimman paljon erikoisia hyppypaikkoja, ja nyt maailmalla on esitelty poikkeuksellisen erikoinen ja vaarallinen laite. Tämä ihmiskatapultti ampuu nimittäin ihmisen taivaalle valtavalla voimalla ja kiihtyy 0-200 km/h yhdessä sekunnissa.

Kyseessä on valtava kuminauha, joka on viritetty kahden suurikokoisen nosturin väliin. Keskellä kuminauhaa sijaitsee ihmisen mentävä alusta, joka on aluksi kiinnitetty maahan. Hyppääjän asettauduttua paikoilleen alusta vapautetaan, ja se ampuu BASE-hyppääjän laskuvarjoineen korkealle taivaalle.

Taivaalle päästyään hyppääjä toivoo olevansa yhä tajuissaan ja saavansa laskuvarjonsa auki välittömästi, sillä ongelmatilanteessa seurauksena on todennäköisesti kuolema. Tätä laitetta ei tulla huvipuistoissa näkemään.