Mel B jäätävä näky bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Spice Girls -tyttöbändin Mel B, eli Melanie Brown, nähtiin America’s Got Talent -ohjelman tuomarina sarjan kahdeksannella kaudella. Taannoin Mel B julkaisi ensimmäisen kappaleensa kahdeksaan vuoteen. Hän on toiminut myös X Factor -ohjelman brittiversion tuomaristossa.

Parhaillaan Mel B lomailee miehensä Stephen Belafonten kanssa Ibizalla, Espanjassa. Eilen pariskunta kuvattiin nauttimassa päivästään Välimeren aalloilla huvijahdilla. Pääosaan nousi Brownin huipputimmi fitness-vartalo, joka korosti erityisesti vatsalihaksia,

Melanie Brown nousi kuuluisuuteen 90-luvun kuuluisimman tyttöbändin Spice Girlsien riveistä. Hän yritti käynnistää soolouraansa bändin hajoamisen jälkeen, mutta sittemmin suurempi menestys on tullut naisen osaksi kykyjenetsintäohjelmien tuomarina. Nainen on nähty muun muassa Yhdysvaltojen Talent-ohjelman tuomaristossa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash