Nallikari Summer Party juhlitaan Oulussa – eurodancen johdolla!

Festarit · Stara.fi

Perjantaina ja lauantaina 8. – 9. heinäkuuta Oulun Nallikarin uimarannalla nyt kolmatta kertaa järjestettävä Nallikari Summer Party marssittaa lavalle joukon eurodancen tähtiä. Esiintymässä ovat muun muassa E-Type, Sash!, Inna, Cascada ja tuoreimpana kiinnityksenä Dr. Alban.

Nigerialaissyntyinen Dr. Alban ponnahti kerralla dancegenren tietoisuuteen vuonna 1990, jolloin Hello Afrika -single räjäytti pankin kansainvälisillä listoilla. Samanniminen esikoisalbumi myi lähes miljoona kappaletta tahdin vain kiihtyessä vuoden 1992 It’s My Life -jättihitin myötä. Kappale oli vuotensa soitetuin Suomessa jakaen tuolloin ykkössijan Snapin Rhythm is a Dancerin kanssa.

Suomalaisista esiintyjistä mukana ovat Teflon Brothers, Movetron, Stig, Nikke Ankara, Klamydia, Neljä Ruusua, Petri Nygård, Waldo’s People ja Evelina. Tapahtumaan on 18 vuoden ikäraja.