Pikkupojasta nettisensaatio – haastoi TV-kameran tuijotuskisaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

ESPN-televisiokanavan urheiluselostajat ovat nauraneet vatsa kippurassa hiljattain kuvatun baseball-pelin aikana. Syynä ei kuitenkaan ollut kentän tapahtumat, vaan yleisössä istunut pikkupoika. Vekara otti tuijotuskisaa kameran kanssa.

NCAA College World Series pelattiin viime viikonloppuna Yhdysvaltojen Omahassa, Nebraskan osavaltiossa. Pelissä mittelöivät Coastal Carolina Chanticleers ja TCU Horned Frogs -nimiset joukkueet.

Kuten otteluissa on tapana, kuvaavat kameramiehet myös yleisön reaktioita kotikatsomoihin. Toisinaan vastaanottimissa nähdään hulvattomia tilanteita, kun yleisössä olevat henkilöt huomaavat olevansa kameran tähtäimessä.

Nyt eräs pikkupoika on saanut niin pelin katsojat kuin selostajat nauramaan. Hän ei vilkuttanut perinteisesti kameralle, vaan aloitti intensiivisen tuijotuskilpailun. Pikkumies tapitti kameraa herkeämättä ja jopa siristi silmiään kuten tuijotuskilpailuissa on tapana. Sitten alkoi ilveily, johon joutui mukaan myös pojan äiti. Kaksikko huomasi pian päässeensä televisioon.