Provinssin avauspäivä keräsi tänään 18 000 kävijää

Festarit · Stara.fi

Tänään käynnistynyt Provinssi keräsi avauspäivään Seinäjoen Törnävänsaarelle 18.000 kävijää. Seuraaville kahdelle festivaalipäivälle on ennakkotietojen mukaan odotettavissa vieläkin suurempia yleisömääriä.

Provinssin järjestäjien tämänhetkisen arvion mukaan perjantaina festivaaleille saapuu 20.000 kävijää ja lauantaina peräti 30.000 vierasta, eli festivaalin yhden päivän kaikkien aikojen päiväkohtainen ennätys rikotaan lauantaina.

– Provinssin lipunmyyntitavoite ylittyy noin 20.000 kävijällä, ja tämän vuoden festivaali on menestys kaikilla muillakin mittareilla. Monipuolinen esiintyjäkattaus, onnistuneet alueuudistukset ja entisestään kehittyneet palvelut tekevät tämän vuoden Provinssista yhden festivaalihistoriamme parhaista, Provinssin festivaalijohtaja Sami Rumpunen iloitsee.