Fanit jonottivat sateessa – sitten Rihanna teki jotain todella ikimuistoista

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jotkut poptähdet saattavat suhtautua faneihinsa itsestäänselvyytenä, mutta Rihanna vaikuttaa tuoreen uutisen perusteella olevan toista maata. ANTI-maailmankiertueella oleva tarjoili keikalleen jonottaneille ihmisille herkullisen yllätyksen.

Joukko Rihannan faneja jonotti taannoin tähden Manchesterin keikalle Emirates Old Trafford -esiintymispaikan ulkopuolella sateesta huolimatta. Poptähti päätti palkita heidän omistautumisensa tilaamalla jonottajille pizzaa.

Pizzaa toimitettiin faneille yhteensä 20 laatikollisen verran. Lisäksi jonottajat saivat pyyhkeitä, joihin he pystyivät kuivaamaan itsensä. Manchester Evening News -lehden mukaan Rihanna oli jopa kirjoittanut nimikirjoituksensa pizzalaatikoihin.