Roseeviini-nallekarkit jättimenestys – myytiin heti loppuun!

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vaaleanpunainen ja raikas roseeviini on suosittua virvoketta erityisesti kesäisissä illanistujaisissa. Nyt roseen makuun voi päästä myös alkoholittomassa muodossa. Luksusmakeisia valmistava Sugarfina on lanseerannut roseeviini-nallekarkit.

Whispering Angel -roseeviinillä infusoidut Rose All Day Bears -karkit ovat vaaleanpunaisia, alkoholittomia ja niiden kerrotaan maistuvan aivan kesäiseltä suosikkijuomalta.

Ensimmäinen erä roseeviini-nallekarkkeja myytiin Elite Daily -sivuston mukaan loppuun vain kahdessa tunnissa. Sugarfina on kuitenkin tuomassa uuden erän Rose All Day Bears -makeisia myyntiin lähiaikoina. Aivan halpaa herkkua Rosee-karkit eivät ole. Hieman päälle sadan gramman paketti makeisia maksaa Bustle-sivuston mukaan 8,50 dollaria, eli noin 7,70 euroa.