Askartele lastenjuhlien kerrostarjotin kertakäyttöastioista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lastenkutsuilla suositaan värikkäiden kertakäyttöastioiden käyttämistä. Silti monet vanhemmat tuskailevat kestien aiheuttaman tiskivuoren edessä. Kertakäyttöastioista voi askarrella myös juhlien tarjoiluvateja yksinkertaisen vinkin avulla.

Lifestyle-sivusto Nifty neuvoo nyt Facebookissa, kuinka esimerkiksi kertakäyttömukeista ja -lautasista saa koottua näppärästi kerrostarjottimia. Puuhaan ei tarvitse kuin liimaa, jonka avulla mukit asetetaan pystyssä lautasten väliin. Vinkissä lienee parhainta se, että nyt myös tarjoiluastiat sopivat juhlien kokonaiskattaukseen hienosti.

Ei kannata myöskään unohtaa, että kertakäyttöastioita voi helposti tuunata juhlien teeman mukaan esimerkiksi tarroilla tai koristenauhoilla. Kerrostarjottimeen saa tukevuutta panemalla alimmaisen mukin sisään astiaa tasapainottavan painon, kuten kiven tai paperia.