Caitlyn Jenner: ”Rakastan itseäni nyt”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Entinen olympiaurheilija Caitlyn Jenner vaihtoi sukupuoltaan vuosi sitten. Hän hehkuttaa päästäneensä todellisen minän ulos ja elävänsä sen vuoksi onnellisempana kuin koskaan aiemmin. 66-vuotias nainen kunnioittaa joka tapauksessa mennyttä aikaa.

– Rakastan Brucea edelleen. Kunnioitan hänen saavutuksiaan, joiden eteen hän näki paljon työtä ja omistautuneisuutta. Olen ylpeä Brucen menestymisestä. Tällä hetkellä sisälläni koko elämän aikana elänyt nainen on saanut vuoronsa. Brucen oli aika mennä piiloon. Olen ollut kuluneen vuoden aikana onnellisempi kuin koskaan aiemmin, Caitlyn Jenner kertoi Sports Illustrated -lehdelle.

Caitlyn Jenner teki vuoden 1976 Montrealin olympiakisoissa maailmanennätyksen kymmenottelussa ja voitti kultaa. Häntä on kutsuttu sen jälkeen Amerikan parhaaksi urheilijaksi. Kultamitalin voittamisesta tuli nyt kuluneeksi 40 vuotta.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat