Järkyttävä video – hyppääjä menetti laskuvarjonsa ilmassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Daniel Herndon on ammattilainen laskuvarjohyppäjä, jolla on takanaan yli 1.600 hyppyä. Joskus vaarallisia ja pelottavia tilanteita tulee kuitenkin myös parkkiintuneideiden ammattilaisten eteen. Herndonin oli määrä toimittaa pallo Oklahoma Cityssa pelattavaan jalkapallo-otteluun hyppäämällä kentälle laskuvarjolla.

Kuvun auettua hän sai ikäväkseen huomata, että punokset olivat kietoutuneet ja laskuvarjo oli ohjauskyvytön. Siksi hän joutui vapauttamaan kuvun ja laukaisemaan varavarjon. Tilanne tallentui miehen kypärään kiinnitettyyn GoPro-kameraan.

– Siinä tilanteessa ei ole juurikaan aikaa reagoida. Teet vain mitä sinun täytyy päästäksesi turvallisesti alas, laskuvarjohyppääjä kuvailee paikalliselle Koco.com -uutissivustolle.

Daniel Herndonin onneksi hänellä oli toimiva varavarjo mukanaan. Hyppy sujui lopulta turvallisesti, ja mies onnistui laskeutumaan suoraan jalkapallokentälle toimittaakseen pallon otteluun.