Silmät tarkkana! Erikoisesta juustonaksusta maksetaan 60 000 dollaria

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jokainen on varmasti joskus löytänyt sipsipussista oudon, hauskan ja toisinaan härskinkin muotoisia naposteltavia. Nyt amerikkalainen verkkosivu peräänkuuluttaa erikoisimman näköisiä Cheetos-juustonaksuja.

Cheetos Museum on nimensä mukaisesti yllättävän näköisille juustonaksuille omistettu internet-museo. Verkkosivusto hakee nyt kymmentä parasta Cheetos-naksua, ja lupaa kymmenelle eniten ääniä saaneiden herkkujen löytäjille 10.000 dollarin palkinnot.

Ensimmäiselle sijalle yltävän juustonaksun löytäjälle luvataan lisäksi vielä 50.000 dollaria, jolloin palkintosumma kohoaa 60.000 dollariin. Kilpailuun osallistuvilta juustonaksuilta odotetaan ainutlaatuista ja huomiota herättävää ulkomuotoa, minkä lisäksi niiden nimeämisessä ja kuvailussa peräänkuulutetaan luovuutta.