Kelly Brook illallisella antavassa kesämekossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kelly Brook tunnetaan parhaiten mallina, mutta hän on työskennellyt myös näyttelijänä. Hän on ollut mukana tähdittämässä esimerkiksi NBC-kanavan One Big Happy -komediasarjaa. Kelly on myös koettellut Instagramin rajoja usein rohkeiden kuvien merkeissä.

Eilen Kelly Brook ja hänen ystävänsä Vicky Pattison kuvattiin heidän saapuessaan Lontoossa sijaitsevaan Steam and Rye -ravintolaan. Kelly oli selvästi kesätunnelmissa, sillä hän oli pukeutunut tiukkaan ja etumukseltaan erittäin antavaan kesämekkoon.

Näyttävistä muodoistaan julkisuudessa tunnettu Kelly Brook seurustelee Gladiators-ohjelmasta tutun David McIntoshin kanssa. Aikaisemmin hän on seurustellut muun muassa näyttelijä Jason Stathamin ja rugbytähti Thom Evansin kanssa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash