Kuristajakorut tekivät paluun – kesän kuumin trendi!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni 80-luvun lapsi voi muistaa nuoruudestaan kaulakorut, jotka olivat joko nauhasta tehtyjä kaulanmyötäisiä pantoja tai muovisia kaulakoruja. Tänä keväänä muoti on tullut vähitellen takaisin, ja näyttäisi olevan tämän kesän halutuin kaulakoru.

Chocker-korut eli kuristajakaulakorut ovat niin lyhyitä, että ne myötäilevät kaulan ihoa. Yleensä koru on tehty kankaasta, muovista tai muusta elastisesta materiaalista tai jostakin metallista. Korut mielletään tänä päivänä seksikkäänä lisänä omaan tyyliin.

Chocker kaulakoruja on nähty viime aikoina koristamassa monien kansainvälisesti tunnettujen tähtien kaulaa. Kardashianien siskokset ja lukuisat poptähdet ovat näyttäneet lehtien tyylipalstoilla ja paparazzien nappaamissa kuvissa mallia miten kuumin trendi sovitetaan omaan tyyliin.

Today's vibes

Kuva, jonka Kim Kardashian West (@kimkardashian) julkaisi

?

Kuva, jonka Kim Kardashian West (@kimkardashian) julkaisi

????

Kuva, jonka Kendall Jenner (@kendalljenner) julkaisi

MUGLER. ??

Kuva, jonka Gigi Hadid (@gigihadid) julkaisi

?

Kuva, jonka Taylor Swift (@taylorswift) julkaisi

?

Kuva, jonka Taylor Swift (@taylorswift) julkaisi