Miesten kaljamahoja ylistetään: ”Pantu rakkaudella”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Raskaana olevat naiset teettävät itsestään valokuvaamoissa kauniita odotuskuvia, joissa he hyväilevät pyöristynyttä vauvamasuaan. Saksalainen olutpanimo mainostaa samassa hengessä oluitaan, mutta herkissä ja tunnelmallisissa kuvissa komeilevatkin kaljamahaiset miehet.

Saksalainen Bergedorfer Bier -olutpanimo on huvittanut ihmisiä uudella mainoskampanjallaan, jossa pääosassa komeilevat puolialastomat kaljamahaiset miehet. Herkissä kuvissa miehet hyväilevät rakastavasti oluen voimalla pyöristynyttä vatsan seutuaan.

Bergedorfer Bier -olutkampanjan mainoslause kuuluukin: ”Pantu rakkaudella”, mikä sopii kuvaan erinomaisesti ajatellen sitä, että miehet ovat kasvattaneet vatsarummun pyöreäksi silkalla rakkaudella olutta kohtaan. Mainoskampanjan kehitteli My Modern Met -sivuston mukaan Jung von Matt -niminen yritys, joka onnistui hauskan kampanjan kuvittamisessa erinomaisesti.