Uloste-emoji kesän uimareissuille – kehtaisitko itse käyttää?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Emojit ovat tehneet viime vuosina näyttävän esiinmarssin viestinnässä, mutta samaan aikaan myös odottamattomissa muissa merkeissä. Kaupoista löytyy myös Suomessa esimerkiksi emoji-makeisia ja useita muita tuotteita. Jatkossa emojit nähdään myös uima-altaissa.

Edelläkävijät voivat kellua uintireissuillaan jatkossa esimerkiksi puhallettavan kakka-emojin päällä. Yhdysvaltalainen Thrice-yritys on nimittäin tuonut markkinoille kokonaisen tuotesarjan emoji-uimapatjoja, joiden hinnat ovat 40 dollarista 50 dollariin.

Be the ?. Own THE float of 2016 – buy now! Link in bio

Kuva, jonka Thrice (@thricebrand) julkaisi

When your? float is yuge. Buy your ? lounge now at link in bio #emojifloats

Kuva, jonka Thrice (@thricebrand) julkaisi

? buy now- link in bio

Kuva, jonka Thrice (@thricebrand) julkaisi

? and water have never worked so well together. Buy now- link in bio

Kuva, jonka Thrice (@thricebrand) julkaisi