Bebe Rexhan yleisösurffaus pieleen – putosi maahan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

26-vuotias laulaja ja lauluntekijä Bebe Rexha tuli monille tunnetuksi 2015 vuonna julkaistusta Me, Myself & I -hitistään. Hetki sitten julkaistun ”No Broken Hearts” ft. Nicki Minaj -kappaleen musiikkivideo on myös saanut pienen ajan sisällä yli 80 miljoonaa katselua YouTubessa.

Bebe Rexha on tuoreesta urastaan huolimatta jo kokenut ja menestynyt artisti. Kokemuksestakaan huolimatta artistit eivät voi aina onnistua kaikessa, mistä nainen julkaisikin juuri hauskan esimerkin omalle Instagram-kanavalleen.

Bebe Rexha julkaisi Instagram-kanavallaan lyhyen videon, jossa hän kokeilee surffata selällään yleisön käsien päällä. Kaikki alle jääneet ihmiset eivät kuitenkaan olleet valmiita ottamaan vastaan naisen painoa, ja laulaja putosikin fanien läpi naureskellen maahan.

NOTE TO SELF: No more crowd surfing. ?????

Video, jonka Bebe Rexha (@beberexha) julkaisi

I surrender

Kuva, jonka Bebe Rexha (@beberexha) julkaisi