Chrissy Teigen ja John Legend arvostelivat Kardashianin ruoat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Soul foodiksi kutsutaan alun perin afroamerikkalaisessa kulttuurissa syntyneitä ruokalajeja, jotka joku voisi mieltää myös lohturuoaksi. Ruokalajeihin kuuluu muun muassa friteerattu kana, maissileipä, sika eri muodossa, bataatti, pavut ja piiraat.

Kim Kardashian päätti näyttää ystävilleen osaavansa soul foodin valmistamisen, ja järjesti perinteisen illallisen ystävilleen.

Kim Kardashian järjesti ystävilleen päivällisen, jota hän kutsui nimellä Soul Food Sunday. Kardashian julkaisi eri ruokalajien valmistumisesta Snapchat-videoita, ja kutsui ruoan valmistuttua Chrissy Teigenin ja John Legendin maistelemaan annoksia.

Annokset ovat Teigenille ja Legendille tuttuja, minkä vuoksi pariskunta toimikin hyvänä kriitikkona Kardashianin keitoksille. Teigen kehuu annokset maasta taivaisiin, ja myös Legend tuntuu kelpuuttavan kaikki ruokalajit autenttisina.