Demi Lovato on upea näky uima-altaalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Demi Lovato koki taannoin kovia, kun hän joutui hyvästelemään rakkaan perheenjäsenensä kojootin hyökättyä perheen lemmikkikoiran kimppuun tähden kotipihalla. Sitä ennen hän taisteli pitkään vakavan syömishäiriön kanssa, mutta sittemmin hän palasi terveiden kirjoihin.

Demi on viime aikoina usein peräänkuuluttanut luonnollista kauneutta some-kuvissaan, ja hänen vartalonsa onkin nykyisin upeassa terveessä kunnossa. Eilen Demi kuvattiin turkooseissa bikineissä uima-altaalla Miami Beachilla.

Taannoin Demi nähtiin poseeraamassa suihkunraikkaana ja ilman meikkiä Instagramissa julkaisemassaan selfie-poseerauksessa. Kuva osoitti, että Demi on upea kaunotar myös ilman meikkiä.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash